středa 6. dubna 2011

4 příhozy a dárková sada Lacoste je doma!

Pan Mačoun ze Sobotky nám vypráví o jedné ze svých výher na Bonus.cz: "Můj příběh začal tak, že jsem chtěl něco vyhrát, narazil jsem na Bonus.cz a otevřela se mi škála možností vyhrát mnoho věcí. Pročetl jsem tipy na to jak hrát a rozjel přihazování. Zpočátku se nedařilo a nedařilo a bony mi rychle ubíhaly. Po dvouhodinovém sezení ke mně přišla přítelkyně s naším pejskem. Měl jsem posledních pár bonů a na aukci se objevila dámská parfumerie Lacoste. Přítelkyně mě na ni upozornila a já si řekl, že by to pro ni mohl být krásný dárek na MDŽ. Přítelkyni jsem si posadil na klín a pejsek si mi přilehl na židli. Pár lidí se chvilku přehazovalo, ale po padlé pusince jsem naposledy přihodil a pak ???
...čekal jsem a čekal. Ta doba 30s byla opravdu dlouhá. Ale co se nestalo ...nikdo nepřihodil a já jsem zprvu nemohl uvěřit, ale ano bylo tomu již tak a parfumerie už byla na cestě ke mně domů." Gratulujeme!


Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.