pondělí 11. dubna 2011

Prvotřídní káva a slavnostní sekt k tomu za 24Kč!

Pan Špinler z Pardubic se s námi podělil o radost z výhry a jelikož měl zájem o bony zdarma, zaslal nám fotografii s výhrou. "V příloze zasílám fotografii s výhrou. To víte, bony se hodí vždy a když je možné obdržet nějaké za fotografii, proč toho nevyužít. Takových možností by mohlo být více, kde můžou hráči získat bony - kromě nákupu :) Vím, že jsou varianty, prodeje z výher a tipovačky na facebooku, ale kdyby se zdařilo vymyslet i další možnosti, určitě by Vám byli všichni vděční a přibylo by ještě více hravých lidí :) Tato aukce byla krátká a rychlá - vůbec si nestěžuji, kdyby se mi takto dařilo vždy, byl bych naprosto spokojený, přihodit 3x a sekt s kávou je doma, co víc si přát :)", napsal spokojený pan Špinler.
"Moc děkuji za případné boníky a přeji všem krásný zbytek pondělního dne. Ať Vám směna rychle uteče. Hráč raftwar", potěšil nás ještě na závěr příjemným rozloučením.


Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.