sobota 1. ledna 2011

S 35% bonusem přejeme vše nejlepší do roku 2011!

Rok 2010 je za námi a celý tým Bonus.cz by Vám chtěl poděkovat za přízeň, kterou jste nám v tomto roce věnovali. Jsme opravdu rádi, že máme své věrné zákazníky a že můžeme v nadcházejícím roce 2011 opět zlepšovat naše služby, přinášet novinky a být tu pro Vás k dispozici jako příjemná a zábavná alternativa k nakupování!
...a hned na Nový rok začneme ve velkém pořádným bonusem! :)

Věrnostní bonus

Začátek roku se musí pořádně oslavit a to nejen na Silvestra, ale také pořádným bonusem během prvního víkendu roku 2011! Vítáme spolu s Vámi tento rok speciálním bonusem k dobití bonů ve výši 35%! Tento bonus se vztahuje na všechny balíčky od 400 Kč výše a je platný pro všechny objednávky vytvořené během víkendu 1. a 2.1.2011 a zaplacené nejpozději v pondělí 3.1.2011.

Myslete na sebe a pojistěte se téměř zdarma!

Bonus.cz nedávno oznámil spuštění nové služby, která Vám na bázi hromadného nakupování bude přinášet produkty s neodolatelnou slevou. Nejde o aukci, jde vždy o výhodnou nabídku se skvělou úsporou pro Vás! Tento víkend nabízíme výhodné cestovní pojištění za cenu pouhých 99 Kč (jedná se o slevu ve výši 67%)!

Naše slevové nabídky jsme vedle aukcí prozatím spustili v testovacím režimu a do budoucna budeme tyto služby rozšiřovat a můžete se těšit na mnohem více slev na zážitky, jídla v luxusních restauracích, koktejly, pobyty a mnoho dalších produktů! Proto určitě pravidelně sledujte Bonus.cz!

Proč je výhodné být věrným zákazníkem Bonus.cz?

- Již jsme odeslali zboží za více než 79 milionů Kč - do naší galerie poslalo fotografie téměř 3000 vítězů.

- Hrajeme vždy o nové zboží se zárukou, které Vám do týdne zasíláme.

- Nabízíme denně 70 aukcí, takže si z naší nabídky jistě každý vybere.

- Připravujeme také nabídky s neodolatelnou slevou, abyste s námi vždy ušetřili!

- Dražíme virtuální zlato, které si můžete okamžitě proměnit na jeho finanční hodnotu a naložit s ní dle vlastního uvážení!

-Nabízíme dramatické Jackpotové aukce, kde si sami určujete hodnotu vyhrané aukce! - Neustále se snažíme přinášet Vám zábavné speciální akce a nové aukční prvky!

- Pravidelně zasahujeme proti spolupráci více účtů a dáváme tak šanci samostatným dražitelům.

- Neustále inovujeme a reagujeme na zájem. Máme aukce se stopkou, kde každý může utratit omezený počet příhozů. U množství aukcí je k dispozici funkce Prodej, kdy nám můžete zboží odprodat zpátky, nebo naopak Kup se slevou!, kdy si v případě, že neuspějete, můžete zboží koupit se slevou výhodněji než v jakémkoliv eshopu! Aukce jsou tak bez rizika.

- Jsme tu pro Vás již rok a půl a nabízíme stabilitu a kvalitu služeb, kvůli které se k nám uživatelé rádi vracejí.

Ukažte, jak se Vám to líbí a připojte se k nám na Facebooku!

Vše nejlepší do nového roku 2011 a především hodně štěstí a bonů!

Váš Bonusový tým :-)