sobota 8. ledna 2011

Profesionální ústní centrum pouze za 104 Kč!

Pan Jan Svoboda z Prahy nám dokázal, že se nemá cenu vzdávat. V aukci o ústní centrum se mu podařilo zvítězit, a proto se s námi podělil o fotografii a o zajímavý příběh: „Kamarád se zmínil, že se mu na bonusu podařilo vyhrát, tak jsem si řekl, že to taky zkusím. Proč taky ne? Ze začátku jsem své bony zbytečně proházel, už jsem tomu přestával věřit, a tak jsem si řekl, že zbytek nacpu do něčeho, co zrovna běží a skončím s tím. No a ono se zadařilo. Měl jsem štěstí a se svými posledními bony se mi podařilo vyhrát zubní kartáček za 3700! Určitě jsem s Bonusem ještě neskončil!“

Doufáme, že pan Svoboda mluví pravdu a pokusí se ještě nějaký zajímavý předmět na Bonus.cz vydražit! :-)


Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.