úterý 21. prosince 2010

Pouhých 50 příhozů a reproduktory z Bonus.cz jsou doma!

Syn paní Lenky Kubicové z Kolína na fotografii nám k této fotografii napsal: „Dobrý den, zasíláme foto výhry. Vše začalo tak, že jsem viděl u kamaráda, jak vyhrál Nokia N97 za pár korun a já jsem si řekl, proč bych to taky nezkusil. Koupil jsem si 100 bonů + bonus a v aukci pro začátečníky jsem vyhrál tyto reproduktory. Děkuji a těším se na příští spolupráci!“

My se na další spolupráci samozřejmě také velice těšíme a přejeme mnoho příjemně strávených dní u televize se super zvukem s výhrou z Bonus.cz!


Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.