pondělí 20. prosince 2010

Handheld SONY PSP 3000 díky Bonus.cz jen za 241 korun!

Pan Pavel Košťálek z Opavy nám zaslal fotografii své dcery a zároveň dodává: „Děkuji za SONY PSP, které se mi povedlo vyhrát pro dceru Sandru, která sice nemá růžovou barvu příliš v lásce, ale i přesto děkujeme. Máme z této výhry dost velkou radost.“


Jsme velice rádi, že jsme udělali celé rodině i přes onu růžovou barvu radost. Přejeme hodně štěstí do dalších aukcí na stránkách Bonus.cz!

Pokud byste také chtěli takto podobně výhodně získat novější model Handheld Sony PSP 3004 spolu se hrou Split/Second Velocity, tak již zítra večer máte šanci!

Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.