pátek 17. prosince 2010

BONUS DNE – Nyní s Bonusem již neriskujete a vždy ušetříte!

Před koncem roku jsme si pro Vás připravili opravdový BONUS! Jako vánoční nadílku pod stromeček dnes spouštíme nový projekt Bonus dne, kde najdete služby a produkty se slevami od 40% a výše. To znamená, že ode dneška s námi vždy ušetříte a nikdy neriskujete!

Vzhledem k tomu, že „bonusáci“ jsou všude, tak i naše slevové nabídky budou všude a pro všechny. Nebudeme se specializovat pouze na jedno město.

A na co se můžete těšit?


Dnešní nabídka je pro všechny, kteří:
- milují hory
- rádi provozují zimní sporty
- hledají odpočinek
- touží po romantice


Čeká Vás pohádkový balíček plný překvapení se slevou 50%! Těšit se můžete na 3 dny v hotelu Murano v Jizerských horách v blízkosti lyžařského areálu, kde Vás přivítají lahví Bohemia sektu, připraví whirpool, ohřejí v sauně s nádherným výhledem na hory a večer se můžete zúčastnit degustace vín z vinařství Bzenec. A to není zdaleka vše! Přesvědčte se sami!

V dalších dnech se můžete těšit na zajímavé nabídky naší přední vizážistky Claudie Marčekové, pokud si dámy přejí do nového roku vykročit s novou tváří, pak tu budou proměny, kdo chce udělat něco pro své zdraví a fyzičku, také nepřijde zkrátka. Také se s námi výhodně najíte i napijete a kdo plánuje na příští rok svatbu, bude mile překvapen našimi výhodnými cenami.

Naše vouchery jsou vhodné i jako dárek pro Vaše blízké, jelikož je vždy uvedena plná hodnota bez slevy a ani jejich design neodkazuje na slevu. Jsme si jistí, že naše vouchery každého mile potěší.

Budeme se snažit Vám v detailech akce poskytnout veškeré informace, ale pokud by Vás něco dále zajímalo, bude pro Vás, stejně jako na Bonus.cz, připraven support, jak jste zvyklí každý den od 9.00 hodin až do půlnoci.

Nabídky pro Vás připravuje Veronika a těší se společně s celým týmem na Vaše tipy a připomínky na e-mailu marketing@bonus.cz .

Ukažte, jak se Vám to líbí a připojte se k nám na Facebooku!

Šťastné a veselé!

Váš bonusový tým :-)