neděle 12. prosince 2010

25% bonus k nabití po stříbrný adventní víkend na Bonus.cz

Užijte si stříbrný adventní víkend ještě více s bonusem 25 procent k dobití na Bonus.cz!

Vánoce se nám rychle blíží a tak proč letos nezískat krásné vánoční dárky či peníze na jejich nákup právě na Bonusu?

Abychom Vám během stříbrného víkendu pomohli nastřádat větší obnos bonů k přihazování, rozhodli jsme se na celý víkend zařadit speciální bonus 25 procent z placených bonů navíc ke každému zakoupenému balíčku od 400,- Kč výše! Tato nabídka platí po celou sobotu a neděli 11. a 12. prosince 2010.
Na co se můžete tento víkend těšit?
Skladba zboží by tento víkend měla potěšit opravdu každého! Máme pro Vás na sobotu připraven skvělý mobil Apple iPhone 3GS 32GB a kdo raději dává přednost novější verzi, tak si může počkat na neděli podvečer, kdy můžete dražit úžasný Apple iPhone 4 16GB!

Na sobotu večer je také pro všechny dámy (ale i pány :-) ) připravena aukce o výkonnou pračku BOSCH a v neděli po obědě se na Vás těší speciální mikrovlnná trouba ROHNSON bez otáčecího talíře (ideální pro hranaté nádobí), která 100% využívá vnitřní prostor.

Z herních novinek se dočkáte dlouho očekávané Gothic 4: Arcania
ve sběratelské edici, žádané Call of Duty: Black Ops či například také žhavé novinky - datadisku World of Warcraft: Cataclysm!

Mezi dalšími specialitami bychom zmínili zejména dálniční známku na rok 2011 či filmovou

A pokud by si z naší nabídky třeba někdo nevybral, může si vydražit virtuální zlato, jeho hodnotu si nechat proplatit na účet a poté si vybrat co jen bude chtít! :-)
Sbírejte zlato - získejte příhozy zdarma!
Rozšířením aukcí o virtuální zlato vznikla velká škála částek, které můžete dražit. Posbírejte si během 45 dnů Šťastnou Sedmičku (tzn. sedm různých kategorií zlata), napište naší zákaznické podpoře a dostanete ihned bony v hodnotě té druhé nejvyšší částky zpět! Věříme, že dražit zlato bude nyní ještě zábavnější.

Tato akce začíná zítra, tj. v sobotu 11.12.2010. Nelze uplatňovat zlata vyhraná před tímto datem.

Získejte až 150 bonů za krátké video!

Pravidelně odměňujeme naše výherce bony zdarma za zaslané fotografie s výhrami z našeho serveru. Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.
Druhá Šance za měsíc listopad

Druhá Šance podává pomocnou ruku těm, na které se štěstí v minulém období (většinou týden či měsíc) neusmálo. Mnoho proinvestovaných bonů ale žádná výhra? Nevadí! Bonus.cz Vám nadělí nejen extra bony, ale také rady ve speciálním e-mailu a Vaše šance na vítězství se tak mohou značně zvýšit!

Druhou Šanci za celý měsíc listopad získává těchto 15 účtů: blondes07, _tornado_, Raymondx, VYHRAL_JSI, pamin, Kaisersoze, Zlata1151, jed, klidek_jo, kroman111, Kopretinaa, chari, dasula7, hlavoun a judas_one. Na začátku příštího týdne obdrží tito uživatelé speciální bonus a e-mail od naší zákaznické podpory.

Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus tým