neděle 10. října 2010

Konec dobrý, všechno dobré aneb spousta bonů paní Spoustové!

Paní Miroslava Spoustová z Prahy se s námi podělila o svůj příběh: „Nabila jsem si hned nejvyšší možnost za 8000,-Kč, bohužel i přesto, že jsem obětovala víkend, nakonec jsem foťák a následně jiný netbook nezískala. Zvolila jsem proto jinou taktiku a hle i nemožné - jak jsem si myslela, možné bylo. Netbook jsem vyhrála za 24,70 Kč, celkově za 8 placených bonů a 357 bonů zdarma. Tedy za 358 příhozů.
Když jsem si nabila za 8000,- Kč a spoustu :) bonů jsem prošustrovala o víkendu , po netbooku z 3.5. jsem
vyhrála terč hned den na to. Už je to druhý v řadě, ale protože hraji závodně šipky, hodí se mi na trénování.
Kosmetická sada byla třetí výhrou během 4 dnů. 3.5. netbook, 4.5. šipkový terč a 6.5. tato sada a to 57 příhozů a to byly pouze bony zdarma. Musím přiznat, že to nádherně voní, a jsem velmi ráda, že jsem to vyhrála."
Paní Spoustové k výhrám srdečně gratulujeme a jsme rádi, že zde jasně dokazuje, že několik prvních proher rozhodně neznamená, že byste nakonec nemohli být s Bonusem vysoce úspěšní!



Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.