středa 13. října 2010

Bonus.cz monitoruje aukce a odhaluje podvody

Během stopkového víkendu na přelomu sprna a září a také ve dnech okolo něj jsme dostali větší množství žádostí o prověření spolupráce různých kombinací účtů. V aukčním zápalu se sice často zdá, že jdou všichni společně proti Vám, ale věřte, že ostatní mají podobný pocit. Nicméně tentokrát opravdu můžeme potvrdit, že jsme našli problematické aukce, kde ke spolupráci skutečně došlo a aukce je třeba anulovat. Od té doby mnohem více sledujeme výsledky aukcí a jejich průběh, abyste měli jistotu, že o hladký průběh aukčního zápolení je postaráno.


LIVE CHAT

V zájmu zrychlení a usnadnění komunikace mezi našimi klienty a zákaznickou podporou byl zaveden Live chat a můžete nyní živě diskutovat s naší zákaznickou podporou třeba i v průběhu nějaké aktuální aukce a můžeme prověřovat živě. Ikonu Live chatu najdete dole na hlavní stránce. Stačí kliknout a náš operátor se Vám již bude plně věnovat.

ANULACE

První anulovanou aukcí je ta o mobilní telefon NOKIA E72 z 28.8., kde nás na spolupráci upozornilo několik uživatelů. Účty misakm a akoubek, které spolu spolupracovaly v minulosti, a od dubna v pořádku respektují nové podmínky, se bohužel v této aukci dopustily porušení, jelikož se vystřídaly v této aukci a tím odradily ostatní a aukci vyhrál účet misakm.

Dále tu máme 3 aukce anulované z důvodu spolupráce účtů MAGOR_XXL a lidikoda. Jde o aukce o pánskou toaletní vodu HUGO BOSS Element 40ml z 30.8. , kafaru s nádobou na led od Paula Bocuse z 31.8. a také fotoaparát CANON POWERSHOT SX200 z 30.8. .

Anulujeme také dvě aukce o zlato za 10,000 Kč. První z nich je z 26.9. a výhercem je Mr_skodic. Tento účet bohužel porušuje podmínku o jednom účtu na domácnost a tím je ve výhodě.

Druhá anulovaná aukce o zlato za 10,000 Kč je z 22.9. a výhercem byl účet DeMartini. Zde nejde o porušení podmínek, výherci zlato za 10,000 Kč zůstává, ale jelikož došlo k rozsáhlému výpadku u poskytovatele připojení O2, tak velká řada uživatelů účastnících se této aukce nemohla přihazovat. To nás samozřejmě mrzí a proto aukci anulujeme, aby byly navráceny všechny bony.

Dále byla anulována aukce o mobilní telefon NOKIA E72 z 2.9. a to kvůli spolupráci účtů jed a vity.

A na závěr anulace té největší aukce a tou je Počítač APPLE IMAC 21.5" z 30.8., kde jsme byli opět upozorněni, že se účastní účty akoubek i misakm. Aukce byla také ovlivněna spoluprací účtů jed, vity a dominikvit a několika dalšími nahlášenými eventuálními spolupracemi. Zřejmě je stopková aukce s 250 umožněnými příhozy příliš malým limitem u takto drahé a prestižní aukce a tak to zřejmě svádělo k tomu „utrhnout se ze řetězu“! Nicméně Bonus.cz reaguje na Vaše podněty a hlídáme dodržování podmínek.

Všechny zmiňované aukce budou anulovány nejpozději dnes a všichni jejich účastníci obdrží e-mail a investované bony zpět na účet.

Na závěr bychom Vás chtěli vybídnout ke komunikaci. Jsme tu pro Vás, zákaznická podpora je po celou otevírací dobu připravena na Live chatu. Neváhejte si napsat o radu, pokud máte potíže, sdělit nám, pokud máte podezření na problém s nějakou aukcí, určitě Vám rádi pomůžeme!

Váš BONUS.CZ tým