úterý 28. září 2010

Mnohem více šancí pro začátečníky tento týden na Bonus.cz!

Tento týden jsme se rozhodli připravit speciální akci pro naše začátečníky, to znamená všechny uživatele, kteří doposud neměli to štěstí vítězně si na Bonus.cz vydražit nějakou zajímavou aukci! Běžně zařazujeme 3 až 5 začátečnických aukcí denně (aukce jsou označeny zeleným pruhem), ale tento týden jsme se rozhodli počet zdvojnásobit a tak se můžete každý den těšit na 8 až 10 aukcí pro začátečníky! Do těchto aukcí mohou přihodit pouze uživatelé, kteří zatím žádnou výhru nezískali. Určitě tedy neváhejte zapojit se!

A na jaké zboží se můžete v začátečnických aukcích tento týden těšit? V průběhu týdne máme připraveny aukce o zlato za 3000 Kč, jehož finanční hodnotu si můžete rovnou nechat vyplatit na účet nebo jej vyměnit za bony v hodnotě 3000,- s bonusem! Dále jistě potěší nejmenší mp3 přehrávač na světě iPod shuffle 2GB, kredity do mobilu v hodnotě 800 Kč, poukazy na 200 bonů, kosmetika a parfémy Hugo Boss, Escada, Gucci, BVLGARI, Dolce and Gabbana nebo Lacoste a další zajímavé aukce!

Aukce budou v průběhu týdne doplňovány, proto určitě sledujte sekci začátečnických aukcí!

Nový typ aukce - příhoz zdarma!

Jako novinku jsme také zařadili aukci s příhozem zdarma přístupnou právě pouze začátečníkům. Příhoz na tuto aukci nestojí žádný bon, cena aukce se po každém příhozu zvyšuje o 10 Kč. Tento typ aukce je primárně určen k vyzkoušení principu našich aukcí. Můžete si zdarma vyzkoušet, jak se Vám přihazuje v posledních sekundách nebo zda více vyhovuje ostřejší přihazování! V této aukci se bude především dražit větší balíček bonů.

Proč je lepší nejdříve vyzkoušet začátečnickou aukci?

V této aukci je většinou mnohem snadnější zvítězit a můžete získat mnohem rychleji cenné zkušenosti do dalších aukcí. Dále necháme hovořit příklady, posuďte sami: kredit do mobilu za 800 Kč, PC hra OPERATION FLASHPOINT 2, PC hra THE SIMS 3,
zlato za 3000 Kč, poukaz na 200 bonů.

Proč je Bonus.cz jedničkou mezi aukcemi s placeným příhozem?

- Hrajeme vždy o nové zboží se zárukou, které Vám do týdne zasíláme.

- Dražíme virtuální zlato, které si můžete okamžitě proměnit na jeho finanční hodnotu a naložit s ní dle vlastního uvážení!

- Neustále se snažíme přinášet Vám zábavné speciální akce a nové aukční prvky!

- Pravidelně zasahujeme proti spolupráci více účtů a dáváme tak šanci samostatným dražitelům.

- Neustále inovujeme a reagujeme na zájem. Nedávno jsme tak přidali aukce se stopkou, kde každý může utratit omezený počet příhozů. U množství aukcí je k dispozici funkce Prodej, kdy nám můžete zboží odprodat zpátky, nebo naopak Kup se slevou!, kdy si v případě, že neuspějete, můžete zboží koupit se slevou výhodněji než v jakémkoliv eshopu! Aukce jsou tak bez rizika.

- Jsme tu pro Vás již přes rok a nabízíme stabilitu a kvalitu služeb, kvůli které se k nám uživatelé rádi vracejí.

Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus tým