pátek 15. října 2010

Na Bonusu začíná tento víkend ZLATÁ HOREČKA!

Tým Bonus.cz neustále přemýšlí a uvažuje nad tím, jak pro Vás udělat náš server a aukce ještě zábavnější a celkovou aukční zkušenost ještě příjemnější! Je jasné, že tou nejlepší možností je dopřát výhru v aukci co možná největšímu počtu našich zákazníků. Co takhle tedy například navýšit počet denních aukcí na více než dvojnásobek? :-)

ZLATÁ HOREČKA NA BONUS.CZ

Opět jsme naslouchali přímo uživatelům našeho serveru, a jelikož si přejete navýšit počet aukcí a také často nějakou formu minihry, rozhodli jsme se oba prvky skloubit a navýšit počet aukcí o mnohem více dostupné aukce o zlato menších hodnot! Ze stávajích 33 aukcí denně naroste tento víkend jejich počet na 70 aukcí denně! Předpověď na víkend? Venku zamračeno a zima, na Bonus.cz úžasný počet 70 aukcí – myslíme, že volba je tedy jasná. :-)

ZLATO NA BONUS.CZ

Pokud vyhrajete virtuální zlato na Bonus.cz, můžete si nechat jeho finanční hodnotu nechat zaslat přímo na Váš bankovní účet nebo jej proměnit na bony s 20 % bonusem navíc. Zejména u menších hodnot zlata se tak dostanete na bezkonkurenčně nejvýhodnější cenu balíčku bonů!

Nově se platby za zlato zpracovávají vždy každé úterý souhrně za celý předešlý týden s tím, že do té doby se částka kumuluje a uchovává v Bonus peněžence a můžete z ní mezitím hradit Vaše objednávky bonů tou nejjednodušší možnou formou!

Další novinky na BONUS.CZ

Tento týden proběhla poměrně výrazná vlna anulací aukcí, abychom dali jasně najevo, že Vaše podněty na kontrolu aukcí pečlivě zpracováváme a pokud problém objevíme, řešíme ho. Více si můžete přečíst v předešlém článku zde na blogu.

Nově se vrací také upravená skvělá JACKPOT aukce o zlato! Zde si sami určujete finální hodnotu zlata, jelikož ta se navyšuje každým placeným příhozem.

Jako novinku jsme také zařadili aukci s příhozem zdarma přístupnou (až na výjimky) pouze začátečníkům. Příhoz na tuto aukci nestojí žádný bon, cena aukce se po každém příhozu zvyšuje o 10 Kč. Tento typ aukce je primárně určen k vyzkoušení principu našich aukcí. Můžete si zdarma vyzkoušet, jak se Vám přihazuje v posledních sekundách nebo zda více vyhovuje ostřejší přihazování! V této aukci se bude především dražit větší balíček bonů.

Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus.cz tým