pátek 17. září 2010

Bonus.cz pro Vás připravil svižný sprinterský víkend!

Zákaznická podpora serveru Bonus.cz pečlivě zaznamenává Vaše tipy a ohlasy a nechali jsme se opět inspirovat a připravili pro Vás další speciální víkend! Aukce občas mohou být příliš zdlouhavé a únavné, a to především když se někdo usadí na delší dobu v posledních sekundách. Následující tři dny se ale nudit rozhodně nebudete – sprinterské aukce Vás nenechají!

SPRINTÉRSKÝ VÍKEND

Jak Vám vyhovuje zkrácený 15sekundový interval u sprinterských aukcí? Zatím neodpovídejte, nejdříve si jej naplno vyzkoušejte v našem sprinterském víkendu od soboty 18.září až do pondělí 20.září včetně! Všechny aukce budou totiž pouze sprinterské!



Druhá Šance

Druhá Šance od Bonus.cz se uděluje účtům, které v daném týdnu nezískaly žádnou výhru přesto, že utratily velké množství bonů. Těmto účtům Bonus.cz podává pomocnou ruku a poskytuje bonusové bony, které by mohly k výhře v aukci pomoci v dalších dnech!

V týdnu od 30.srpna do 5.září Druhou Šanci od Bonus.cz získali tito uživatelé: rozborka, jed, barbiinka, bitch57, tosi, tukanko, Proto_PLUS, jirara, annna, uta, kraken1969, PyRat, KEMAAADEUS, SH75 a vipkv. Uživatelé v neděli 19.9. obdrží e-mail od zákaznické podpory a speciální bonus.

V týdnu od 6.září do 12.září je Druhá Šance připravena pro těchto 15 uživatelů: Revik, skipy1972, SELMA, chechtaky, kveetinka, s_k_o_r_o, bonvivant, birmingham, wlaca, Novotnych, alkan1, ImpikCZ, krastanek, lubumba007 a pohoda. Naše zákaznická podpora kontaktuje s bonusem majitele těchto účtů v pondělí 20.září.

Nabijte si více!

Jelikož je nám jasné, že sprinterské dny mohou Vaše bonová konta vyčerpat mnohem rychleji, tak hned po skončení této akce je pro Vás po celé dva dny (úterý a středa 21. a 22.9.) připraven 20% bonus k placeným bonům k Vašemu dobití balíčkem od 50 bonů výše!

Proč je Bonus.cz jedničkou mezi aukcemi s placeným příhozem?

- Hrajeme vždy o nové zboží se zárukou.
- Dražíme virtuální zlato, které si můžete okamžitě proměnit na jeho finanční hodnotu a naložit s ní dle vlastního uvážení!
- Nabízíme dramatické Jackpotové aukce, kde si sami určujete hodnotu vyhrané aukce!
- Pravidelně zasahujeme proti spolupráci více účtů a dáváme tak šanci samostatným dražitelům.
- Neustále inovujeme a reagujeme na zájem. Nedávno jsme tak přidali aukce se stopkou, kde každý může utratit omezený počet příhozů. U množství aukcí je k dispozici funkce Prodej, kdy nám můžete zboží odprodat zpátky, nebo naopak Kup se slevou!, kdy si v případě, že neuspějete, můžete zboží koupit se slevou výhodněji než v jakémkoliv eshopu! Aukce jsou tak bez rizika.
- Jsme tu pro Vás již přes rok a nabízíme stabilitu a kvalitu služeb, kvůli které se k nám uživatelé rádi vracejí.

Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus tým