pondělí 6. září 2010

Bonus.cz Vám podá pomocnou ruku s Druhou Šancí!

Aukční zápolení má vždy své výherce, ale bohužel i poražené. Je nám jasné, že pokud je někdo delší dobu právě v té druhé části spektra, můžou se pro něj potom stát aukce nezajímavými, méně zábavnými nebo dokonce určitou finanční zátěží. Bonus.cz je tu ale pro Vás a neustále se snažíme přinášet novinky, nástroje a vychytávky, s pomocí kterých bychom Vás chtěli bavit, pomáhat Vám, chránit Vás a také překvapovat!
Proč tedy například neudělat z poraženého vítěze? :-)
DRUHÁ ŠANCE
Druhá Šance, to je název naší nové služby, která podává pomocnou ruku těm, na které se štěstí v minulém předem definovaném období (většinou týden) neusmálo. Mnoho proinvestovaných bonů ale žádná výhra? Nevadí! Bonus.cz Vám v dalším týdnu nadělí nejen extra bony, ale také rady ve speciálním e-mailu a Vaše šance na vítězství se tak mohou značně zvýšit!


Poprvé bychom chtěli odstartovat ve velkém, a proto bychom chtěli poskytnout Druhou Šanci za CELÝ SRPEN!

Bonusové bony a e-mail tedy poprvé během úterý 7.9. v Druhé Šanci obdrží těchto 20 účtů: 90210, s_k_o_r_o, baku, bonvivant, veronika11, lidokoda, Murdock, dobby999, ra54, parmice, Kony53, Mrs_skolic, dominikvit, franta_31, medakulick, brumbal, Douglasie, karollaa, marzio, mileradi.

Vytřeste si bony!
Do aukcí o bony jsme přidali nový prvek a udělali je tak ještě zábavnějšími! Každým příhozem můžete vytřást z taštičky extra bony. Čím rychlejší je její pohyb, tím větší šance. Navíc se občas také objeví smajlík :-) a kritickým zásahem taštičku roztřese téměř do maxima!

Oznámení o sledovaných aukcích
Jelikož nám na automatické e-maily upozorňující na sledované aukce chodila spousta stížností od uživatelů, kteří si jej zadali omylem nebo si nebyli vědomi toho, že tak učinili, tak byly včera všechny notifikace hromadně vypnuty. Poprosili bychom tedy uživatele, kteří mají o sledování a upozorňování na aukce skutečně zájem, aby si produkty, o které budou mít zájem, znovu přidali a notifikace si aktivovali.

Hlídáme dodržování podmínek serveru
Během stopkového víkendu a také ve dnech okolo něj jsme dostali větší množství žádostí o prověření spolupráce různých kombinací účtů. V aukčním zápalu se sice často zdá, že jdou všichni společně proti Vám, ale věřte, že ostatní mají podobný pocit. Nicméně tentokrát opravdu můžeme potvrdit, že jsme našli problematické aukce, kde ke spolupráci skutečně došlo a aukce bude třeba anulovat. V průběhu následujících 48 hodin přineseme bližší informace.

Jsme tu pro Vás již přes rok a nabízíme stabilitu a kvalitu služeb, kvůli které se k nám uživatelé rádi vracejí.

Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus tým