čtvrtek 26. srpna 2010

Bonus.cz – ZKUSME TO TENTO VÍKEND JINAK!

Konec prázdninových radovánek, dovolených a pikniků se bohužel nezadržitelně blíží. Není ale důvod si zoufat! Díky Bonus.cz bude totiž tento závěr prázdnin nadmíru veselý! Připravili jsme pro Vás další speciální víkend, který se tentokrát prodlouží ještě o dva dny a jehož formou bychom Vám chtěli udělat konec prázdnin mnohem zábavnější!

Popularita aukcí s ikonou „STOP“, kde jste limitováni maximálním počtem 100 příhozů, je patrná z Vašich ohlasů a my jim rozhodně nasloucháme. Proto bychom Vám chtěli vynahradit jejich menší míru zastoupení v našich aukcích a budete si je moci vychutnat skutečně ve velkém a to celé 4 aukční dny!

Mnoho uživatelů má zcela jistě strach zapojit se do aukčního zápolení o nějaký dražší, prestižní předmět jako jsou například notebooky či dražší mobilní telefony, jelikož mohou zápolit s uživatelem, který má na účtu okolo tisíce bonů, ale oni sami tolik investovat nehodlají.

Máme pro Vás dobrou zprávu, k této situaci během nadcházejícího víkendu dojít nemůže – všechny aukce totiž budou STOPKOVÉ! Porazit pravidelné výherce z našeho serveru nebylo nikdy tak snadné!



Především neriskujete, že by Vaše investice do aukce nakonec přesáhla stanovený limit a účast v aukci se pro Vás stala nevýhodnou. Neméně důležité je i to, že podmínky jsou pro všechny stejné, tedy že každý uživatel má stanoven maximální počet příhozů v aukci. Ve většině aukcí je tento limit nastaven na 100 bonů. Výjimku tvoří jen začátečnické aukce (plus klasické aukce o předměty v hodnotě nižší 3000 Kč), kde bude nasazen nový stopkový parametr padesáti možných příhozů. Tímto ještě více snižujeme riziko větší útraty v dané aukci!

Stejně tak je nám ale jasné, že u zlatých aukcí by pouhých 100 příhozů nemuselo stačit. Pro tento typ aukcí je tedy připraven nový parametr umožňující až 250 příhozů! Možnosti taktického přihazování jsou tedy stále vysoké a zároveň zachováváme limit pro maximální částku na rozumné úrovni.

V sobotu 28.8. večer pro Vás navíc máme připravenou speciální diamantovou aukci o úžasný počítač APPLE IMAC 21.5"!, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít! I v této aukci jsou totiž všichni limitováni 250 příhozy! Šance nikdy nebyly takto vyrovnané!

Ale to ještě stále není vše! Zábava totiž pokračuje i 1. září! Ve středu opět nastoupí klasický průběh aukcí. A abyste se s ním opět lépe sžili, dostanete po celý den ke každému nákupu bonů v hodnotě vyšší 400 korun 20% k Vašim placeným bonům ve formě bonusu zdarma!

Bavte se s Bonusem!!!