úterý 19. července 2011

Bonus.cz slaví 2 roky a nabízí rekordní bonus!

Bonus.cz slaví 2. narozeniny! Oslavujte s námi!

Bonus.cz slaví 2 roky a nabízí rekordní bonus!

Ano, jsou to již skutečně 2 roky, co jsme po několika měsících plánování a programování spustili aukční server Bonus.cz, na kterém již naši vítězové ušetřili přes 100 milionů korun! Od té doby u nás proběhlo přes 39.600 aukcí a registrovalo se u nás přes 215.000 uživatelských účtů. Důvodů k oslavám je tedy opravdu mnoho!

Samozřejmě, ne každý byl hned úspěšný, může to chtít dávku trpělivosti, nicméně ta se na Bonus.cz vyplácí. Vítěz aukce může být vždy jen jeden a naši pravidelní dražitelé dokazují, že existuje minimálně jeden zaručený klíč k úspěchu – nevzdávat se. K tomu je ale samozřejmě potřeba velká zásoba bonů. Získat je nebylo nikdy snažší, čtěte dále...

Rekordní bonus k dobití - 100% NAVÍC ZDARMA!

World Class Václavák nejlevněji na rok? ...a dalších 6 slev pro Vás!


Oslava dvou let Bonus.cz se koná přece jen pouze jednou a když už tedy bonus k dobití bonů, tak rovnou ten největší a rekordní - 100% NAVÍC ZDARMA ke každému dobití balíčkem v ceně od 400 Kč výše! Takto výhodně můžete dobíjet v úterý a středu 19. a 20. července 2011.

2 roky aukcí s placených příhozem na Bonus.cz

Neuvěřitelné 2 roky za námi a děkujeme našim uživatelům za věrnost a podporu! Cosmito, Aukce snů, Aureon, Auking, Bláznivé aukce, Házej, Supervýhodně, Tallon a mnoho dalších již na webu nehledejte, spousta serverů si bohužel neuvědomila, že zodpovědný provoz vyžaduje mít určité finanční rezervy a pod tlakem vlastních aukcí musely opustit trh aukcí s placeným příhozem. Některé ostatní servery (například Inau) se snaží zvláštní formou letního provozu získat čas a zřejmě si během prázdnin lámou hlavu nad tím, čím překvapit na podzim.

Novým trendem, na který určitě řada z provozovatelů aukcí přesedlala, jsou hromadné slevy. V České republice způsobily opravdu až neuvěřitelné pozdvižení a počet serverů, které zprostředkovávají slevy, by celá vaše rodina nespočítala na prstech všech rukou. :-) V malém měřítku jsme se těmito slevami tedy začali také zabývat, jelikož si myslíme, že je zde stále co přinést.
Pár nápadů totiž rozhodně máme!

Žhavá nabídka předmětů pro tento týden!


iPad 2 v oslavách na Bonus.cz!



Proč je Bonus.cz jedničkou mezi aukcemi s placeným příhozem?

- Již jsme odeslali zboží za více než 100.000.000 Kč - do naší galerie poslalo fotografie téměř 4000 vítězů.

- Hrajeme vždy o nové zboží se zárukou, které Vám do týdne zasíláme.

- Nabízíme denně přes 70 aukcí, takže si z naší nabídky jistě každý vybere.

- Dražíme virtuální zlato, které si můžete okamžitě proměnit na jeho finanční hodnotu a naložit s ní dle vlastního uvážení!

- Nabízíme dramatické Jackpotové aukce, kde si sami určujete hodnotu vyhrané aukce!

- Neustále se snažíme přinášet Vám zábavné speciální akce a nové aukční prvky!

- Nabízíme stabilitu na trhu aukcí s placeným příhozem a proto se ze spousty uživatelů stali i naši fanoušci.

- Neustále inovujeme a reagujeme na zájem. U množství aukcí je k dispozici funkce Prodej, kdy nám můžete zboží odprodat zpátky, nebo naopak Kup se slevou!, kdy si v případě, že neuspějete, můžete zboží
koupit se slevou výhodněji než v jakémkoliv eshopu! Aukce jsou tak bez rizika.

- Jsme tu pro Vás již 2 roky a nabízíme stabilitu a kvalitu služeb, kvůli které se k nám uživatelé rádi vracejí.

Bonus.cz slaví 2 roky a nabízí rekordní bonus!

Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus tým

V případě zájmu nás můžete zkontaktovat na naší Zelené lince 800122333 nebo napsat na e-mail info@bonus.cz .