středa 25. května 2011

World Class Václavák nejlevněji na rok? ...a dalších 6 slev pro Vás!

Pouze Bonus.cz Vám exkluzivně přináší roční členství do World Class Václavské náměstí se slevou 48% - tedy za 8999,- Kč oproti původní ceně členství 17.200,- Kč.

Co je World Class Václavské náměstí? Luxusní fitness centrum, které nabízí individuální přístup, špičkové služby a profesionální team. Více než 1500 m2, tři podlaží a klub plný mladých, energických lidí, kteří vedle individuálního tréninku a skvělé sauny rovněž ocení různá skupinová cvičení jako například Power Yoga, Zumba, CoreExpress, Booty Express, Aqua Aerobic, Dance Aerobic, Tae-bo, Pilates, Fitbalet, Schwinn cycling (vylepšený spinning), Afro Fitness, Fit-kickboxing a mnoho dalších, která jsou zahrnuta v ceně členství.

Tuto exkluzivní slevu lze získat výhradně jen přes Bonus.cz
!


WORLD CLASS na rok nejlevněji!

Dnes ke každému dobití bonů 30% navíc zdarma!

Chcete více? Je pro Vás připraven 30% bonus zdarma navíc k vašemu dobití bonů balíčkem od 50 bonů výše. Tato akce platí DNES ve středu 25.5.2011 a také zítra ve čtvrtek 26.5.2011. Jedná se o poslední květnový bonus!

Podívejme se také na další slevy pro tento týden:


1.června se blíží a tak jsme na DEN DĚTÍ mysleli i my: pořiďte si profesionální fotografie vašich dětí od známého fotografa nebo můžete zakoupit zdravé a krásné nehty pro vaše děti. Zajděte si na nejlevnější masáž v Praze, k dámské kadeřnici na Praze 2 jen za 259,- Kč nebo na hloubkovou kosmetiku zlevněnou o 54%! Romantika pro dva nebo výlet pro čtyři bez příplatku na Vás čeká v luxusních aprtmánech u centra Třeboně!


Už jste vybrali právě tu vaši slevu? Ne? Zde je máte pohromadě - KLIK!








V aukcích na Bonus.cz je rozhodně z čeho vybírat! Přesvědčte se sami:

Kliknutím na ilustrační obrázek daného předmětu se dostanete přímo na aktuální aukci tohoto produktu.



iPad 2 poprvé na Bonus.cz!


World Class Václavák nejlevněji na rok? ...a dalších 6 slev pro Vás!

Ukažte, jak se Vám to líbí a připojte se k nám na Facebooku!

Váš Bonusový tým :-)