neděle 8. května 2011

Luxusní francouzská kosmetika CLARINS za jeden haléř!

Paní Kučerová z Kasalic měla v této aukci opravdu velké štěstí, posuďte sami!
"Bylo předposlední březnové odpoledne, sluníčko svítilo, den dělaný na poobědovou procházku. Říkala jsem si, že u aukce vydržím maximálně půl hodinky, byl by totiž hřích za tak krásného počasí sedět u počítače. Nemusela jsem u něj sedět ani minutu. Stačil jediný příhoz, aukce si pravděpodobně nikdo jiný dostatečně rychle nevšiml a já mám doma luxusní kosmetiku, kterou bych si za normálních okolností nemohla v žádném případě dovolit. Děkuji Bonusu!"

Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.