pondělí 4. dubna 2011

Dvě hry a každá za pouhé tři příhozy!

"Ke svým devatenáctým narozeninám jsem dostal opravdu krásný dárek v podobě této skvělé hry na xbox360 a navíc jen za tři příhozy!" napsal nám Aleš Musil z Horní Libchavy a my přejeme vše nejlepší!

"Na Bonusu se mi chvíli nedařilo, proto jsem ani nedoufal, že vyhraji a už jsem začínal vzdávat aukci, když tu najednou nabliklo "gratulujeme" a já skákal po bytě radostí. Děkuji Bonusu za skvělou hru! :) Vytrvalost se vyplatí a zvlášť na Bonusu", dodává Aleš.

Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.