středa 10. listopadu 2010

Nová domácí posilovna za neuvěřitelných 1984 Kč!

Náš blog měl sice chvíli menší prázdniny, ale nyní se opět budeme každý týden plně věnovat zařazování Vašich fotografií s výhrou a příběhem! :-) Můžete se těšit!


Co je lepší v tomto nevlídném podzimním počasí, než se doma s celou rodinou pobavit a navíc si ještě pořádně protáhnout těla? „Moje první výhra na bonusu je úžasná!“ napsala nám paní Jana a my se jejímu nadšení vůbec nedivíme. Během aukce o Wii FIT PLUS sice potřebovala malou dávku trpělivosti, ale po 248 příhozech se konečně na obrazovce ukázalo „Vyhrál jste“ a paní Jana tak ušetřila 809 Kč! „Děti jsou z ´hračky´ velice nadšené, a co byste možná neřekli, můj přítel je nadšený ještě víc! Myslím, že si s výhrou užijeme spoustu legrace a zábavy.“

A tak to má být – s Bonusem jde hlavně o zábavu! Gratulujeme!



Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.