úterý 9. listopadu 2010

Druhá Šance se vrací na BONUS.CZ!

Druhá Šance podává pomocnou ruku těm, na které se štěstí v minulém období (většinou týden či měsíc) neusmálo. Mnoho proinvestovaných bonů ale žádná výhra? Nevadí! Bonus.cz Vám nadělí nejen extra bony, ale také rady ve speciálním e-mailu a Vaše šance na vítězství se tak mohou značně zvýšit!



Pokračujeme tam, kde jsme skončili a Druhou Šanci za období od 13.září do 30.září 2010 obdrží těchto 20 účtů: baku, Jirkaju, casu_dost, jirara, zhrivnak, kveetinka, potapec, hlavoun, jed, BAKER, PsyLector, ladaakk, plover, sweetie, 608743902, bitch57, zeljel, anix, raftwar a kotva.

Dnes dále vyhlašujeme, kdo obdrží Druhou Šanci za celý říjen a jedná se o těchto 20 uživatelských účtů: betina6, peko01, Techguy, bronzon24, TUDLENUDLE, skywall, SlavekHudl, mia700, galaxy1, NECH_SI_TO, _JA, babarim, WIN_RIDICK, dady1, raftwar, pakoo, baldydls, mbeem, plover a elunah.

Uživatelé obdrží speciální e-mail od zákaznické podpory a také speciální bonus na své účty do konce tohoto týdne! Každý den se dá vydražit kromě kupy zlata také spousta zajímavých předmětů, dnes a zítra například tyto (viz. obrázky s proklikem dole).



Doufáme, že se Vám podaří tyto bony a rady úspěšně využít, jelikož je jasné, že šancí je nyní mnohem více! Počet aukcí byl navýšen z 33 na 70 a tak si myslíme, že si z naší nabídky jistě vyberete!

Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus.cz tým