pátek 19. března 2010

Na dovolenou do Egypta nebo do Evropy?

Na sklonku pracovního týdne přišel opět ten správný čas na upozornění na nové zajímavé produkty, které se v aukcích Bonusu objeví v nejbližších dnech. Začněme hned s jedním velkým kalibrem - týdenní letní dovolenou pro dva lidi v Egyptě. Aukce o tento lákavý pobyt začne vrcholit v sobotu kolem čtvrté hodiny a vědět byste měli hlavně to, že v rámci dovolené bude vítěz bydlet v pětihvězdičkovém hotelu a užívat si stravování formou all-inclusive! Rozhodně si tedy tuto skvělou příležitost nenechte ujít.

Pokud patříte v cestování spíše mezi dobrodružnější povahy a rádi si řídíte vlastní čas, mohl by vás zaujmout poukaz na cestu po Evropě pro dva se společností Student Agency. Na jeho základě si budete moci vybrat z destinací ve Francii, Itálii, Švédsku, Norsku nebo Dánsku. Poukaz platí pro dva lidi a je pochopitelně vystaven na zpáteční jízdenky.

Z dalších zajímavých novinek bychom vás rádi upozornili na několik nových mobilů v naší nabídce - namátkou například na LG KM900 nebo na elegantní Nokii N86. Kromě telefonů jsme inovovali také naší nabídku potřeb do domácnosti. Perfektní sada profesionálních nožů Dick v hodnotě 5000 korun nebo atraktivní sada kuchyňských hrnců by mohla zaujmout nejen vášnivé kuchaře. A pokud už si něco uvaříte a budete chtít poté udělat také něco pro svoje zdraví, neváhejte a pusťte se do aukcí o rotoped Kettler Paso, jednoruční činku nebo posilovací lavici Marcy SB222! Co dodat? Přejeme vám všem krásný víkend a doufáme, že jej alespoň z částí strávíte s Bonusem!