pondělí 15. února 2010

Putování za dinosaury - do Prahy i do Chomutova!

Na Bonus.cz jsme během uplynulého víkendu dvakrát dražili po pěti vstupenkách na velmi zajímavou show Putování za dinosaury, která se uskuteční již tuto neděli v pražské O2 Aréně (dřívě Sazka Arena). Přestože je představení, vycházející z pořadu britské televize BBC, v tuto chvíli už prakticky vyprodáno, na Bonusu můžete stále ještě velkou rodinnou vstupenku (pro pět lidí) získat - jedna aukce začíná dnes, poslední v pořadí pak přijde na řadu zítra.
A když už jsme u těch dinosaurů, velmi se nám do krámu hodí fotografie, kterou dnes dopoledne poslal Zdeněk Drozda z Jirkova u Chomutova. Tomu se totiž už loni v listopadu povedlo zvítězit v aukci o dětského dinosaura značky Kota, na kterého právě v těchto dnech dorostl jeho syn Matouš. Gratulujeme tedy jak ke krásnému klučinovi, tak samozřejmě k úspoře 4889 korun ve vyhrané aukci!


Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.