úterý 16. února 2010

První vyhrání na dálnici vyhání!

Na Bonusu jsme už dražili kde co, ale stále se snažíme rozšiřovat náš sortiment o nové věci, které by vás mohly zajímat. Nejen elektronikou a počítači živ je člověk a velmi často se hodí spíše praktické záležitosti, jako je třeba česká dálniční známka. Tu jsme do aukcí zařadili teprve začátkem minulého týdne a váš zájem o ně nás skutečně překvapil. Je zkrátka znát, že mnhoho z nás nechává nákupy podobných věcí až na poslední chvíli. :-)

Každopádně, dálniční známky budeme na Bonus zařazovat po celý únor, takže šancí na vítězství budete mít ještě dostatek. A třeba budete mít takové štěstí jako Jaroslav Zaoral z Přerova, který známku vyhrál v začátečnické aukci a jde tedy o jeho úplně první vítězství na Bonusu. Jaroslav na koupi známky ušetřil přesně tři stovky a nyní se může s odhodláním vrhnout do dalších aukcí - tentokrát už třeba i o něco méně praktického... Gratulujeme!

 Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.