úterý 10. listopadu 2009

K Veronice Andělové dorazil Ježíšek s předstihem!

„Dnes jsem si byla vyzvednout rovnou tři balíky od Bonusu a nechala jsem se z jejich obsahem zvěčnit.“ Tak začala svůj e-mail Veronika Andělová z Ústí nad Labem, která pod přezdívkou Veronika81 zvítězila do této chvíle již v osmi aukcích. Není tedy divu, že je skutečně spokojená: „Někdo nevyhrál za celý život ani 10 korun na los a mě se podařilo vydražit hned několik parádních věciček. A zrovna v období, kdy se blíží Vánoce. Největší radost mi udělal mobilní telefon, který bude čekat pod stromečkem na brášku a autorádio za 5 příhozů, které potřebujeme, protože nám ho ukradli.“ Vedle toho se Veronika získala i několik PC her a dalších drobností a celková hodnota zboží se tak vyšplhala na 17588 korun!

„Jsem ráda, že jste, protože mi sloužíte jako příjemné odreagování a baví mě sledovat jak ostatní přihazují. Uvažuji o tom, že si budu zapisovat statistiku. Děkuji Bonusu za Ježíška pro mé blízké a přeji si, abych si vydražila ještě nějaký dáreček pro sebe :-),“ zakončila svůj mail Veronika. Děkujeme za přízeň a gratulujeme!

Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.