čtvrtek 12. listopadu 2009

Charitativní aukce o elektrickou kytaru již zítra!


Jak už jste si možná všimnuli, na Bonusu se tento týden objevila nová charitativní aukce, která vyvrcholí již tento pátek. Tentokrát jde o velký projekt, na kterém spolupracujeme restaurací Hard Rock Café, a ve kterém se nebude dražit nic menšího, než exkluzivní kytara značky Epiphone s podpisy českých a slovenských umělců! Kytara byla vyrobena speciálně pro tuto příležitost a její sběratelská hodnota je tak obrovská. Své jméno na ní zvěčnili: Aneta Langerová, Jana Kirschner, Michael Kocáb, Richard Scheufler, Ondřej Hejma, kapela Beat Burger Band, za dívčí voice band Brécy jejich sbormist Lukáš Prchal, zpěvačka slovenské skupiny Peha Katarína Knechtová a David Deyl.

Veškerý výtěžek z aukce, to znamená hodnota všech investovaných bonů i konečná částka za vydraženou výhru bude věnována na dobročinné účely. V tomto případě na konto Avon proti rakovině prsu, které poskytuje finanční podporu řadě projektů a uskupení spojených s prevencí a bojem proti rakovině prsu. Po skončení aukce hradí vítězný uživatel pouze polovinu konečné dražební částky - druhou polovinu poskytne na charitativní účely přímo provozovatel Bonus.cz. Kytara tedy vítěze aukce vyjde ještě o polovinu levněji než normálně!

Znovu ale opakujeme, že jde o charitativní aukci, to znamená, že na ní nemusíte uplatňovat klasické strategie z normálních aukcí. Přihazujte tedy klidně již nyní - každý bon, kterým přispějete se počítá!