pátek 9. října 2009

Jiří Sus z Chrudimi a jeho nové autorádio a grafická karta!

Pan Jiří Sus z Chrudimi vystupuje na Bonus.cz pod přezdívkou Profous a nedávno se nám prostřednictvím e-mailu pochlubil dvěma fotografiemi z aukcí, ve kterých se mu podařilo zvítězit. Jiřího úspěch znamenal konkrétně zisk grafické karty ASUS ENGTX275 a autorádia CDE-101R /RM. V obou aukcích přihodil dohromady pouze 66× a za zboží v celkové hodnotě skoro deset tisíc korun zaplatil jen zhruba tisícovku. K oběma fotkám nám navíc Jiří poslal i krátký komentář - děkujeme a předeme hodně štěstí do dalších aukcí!

"Posílám foto z adrenalinového boje,kde jsem vyhrál pro syna autorádio. Jeho mu ukradli,doufám že s tímto se to nestane. Oba z toho máme radost."




"Tímto se chci podělit s ostatními a ještě jednou všem poděkovat za gratulace k výhře v aukci na serveru Bonus.cz. Bezvadný server,mnoho zábavy,dobrých lidí a v neposlední řadě adrenalin."

 

Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.