pátek 11. září 2009

Začátečnické aukce a další novinky na Bonus.cz


Čtvrtek 10. září byl na Bonus.cz ve znamení velkých úprav a změn. Mnohých z nich si jistě sami všimnete při procházení našich stránek, my bychom vás v tuto chvíli chtěli upozornit především na dvě nejvýznamnější. V prvé řadě jde o takzvané začátečnické aukce, které už byly dlouho plánovány a nyní se tedy dostávají do plného provozu. Zelený panel s těmito aukcemi se zobrazuje pouze uživatelům, kteří ještě nevyhráli na Bonus.cz žádnou aukci. A právě v tom spočívá základní rozdíl tohoto typu aukcí oproti těm klasickým – zúčastnit se jich můžete pouze v případě, že jste na Bonus.cz dosud nevyhráli. Představují tak ideální možnost poprvé si naostro vyzkoušet, jak to na našich stránkách chodí. Podrobnější informace o začátečnických aukcích nabízí pochopitelně naše nápověda.


Druhou zajímavou novinkou je služba Facebook Connect. Nejznámější sociální síť dneška, stránky Facebook.com zná snad opravdu každý a proto jsme se rozhodli využít této zajímavé služby k přípravě speciální bonusové akce. V sekci Můj Bonus.cz si tak můžete v levém menu kliknout na položku Facebook a propojit svůj účet na Bonus.cz se svým uživatelským profilem na Facebooku. Jakmile pak vyhrajete v některé z našich aukcí, můžete na stejné stránce i rychle publikovat zprávu o své výhře na zeď svého facebookového profilu. A protože chápeme, že po vás takovou věc nemůžeme chtít jen tak, vězte, že se okamžitě po takovém publikování připíše na váš účet 10 bonusových bonů. Za jedno kliknutí tak dostanete dárek v přepočtu za 80 korun – to není špatné, ne?

A co chystáme na Bonus.cz dál? Je toho samozřejmě hodně a ne všechny novinky vám můžeme v tuto chvíli prozradit. Ale jednu snad přeci – v nejbližších týdnech se chystáme v rámci našich aukcí zprovoznit speciální chat, ve kterém si budete moci vyměňovat názory s ostatními přihazujícími. Jak jistě sami uznáte, přihazování tak získá zcela nový rozměr – do hry totiž zasáhne třeba blufování a další strategie, které dosud nebylo možné využívat. A chat je zároveň samozřejmě dalším důkazem toho, že aukce na Bonus.cz jsou odlišné od jiných podobných služeb, a že se jich účastní pouze Češi a Slováci a nikoliv skrytí uživatelé ze zahraničí.