středa 16. září 2009

Lenka Pospíšilová a její čtyři výhry!

V moravském Uničově mají určitě Bonus.cz rádi. Lenka Pospíšilová alias pusinka totiž na našich stránkách vyhrála už několik zajímavých aukcí a pochází právě z tohoto města. Nyní se Lenka rozhodla využít naší nabídky připsání bonusových bonů za zveřejněné fotografie a poslala nám hned čtyři. Není na nich sice ona, ale její malý syn, ovšem to samozřejmě nevadí. Lenka tedy tímto možnost bonusu za fotky již vyčerpala a do budoucna již nebudou její případné fotky odměňovány - viz naše nápověda. A copak to tu tedy máme? Lenka měla skutečně velké štěstí především v aukci o konzoli PlayStation 3, kde přihodila jenom 4x a vyhrála tak tento skvělý herní stroj za neuvěřitelných 38 korun!



V aukci o mixér Braun MR 6550 už musela Lenka trochu "přitlačit", ovšem i tak díky svým 96 příhozům ušetřila oproti normální ceně 1650 korun.



Poslední dvě fotografie ukazují ceny z aukcí o PC hru Harry Potter a Princ dvojí krve a lis na citrusy značky Catler. I v těchto dvou případech zvolila Lenka velmi dobrou strategii, nevyčerpala mnoho bonů a ušetřila tak skutečně zajímavé částky. Ostatně, podívejte se sami na stránky ukončených aukcí, které rozhodně není na škodu sledovat za účelem přemýšlení o další strategii...





Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.