středa 23. září 2009

Vůně, rum a hodinky od Bonus.cz v Bohumíně!

Město Bohumín leží kousek od Ostravy a mezi jeho více jak dvaceti tisíci obyvateli je i Petr Macura. A právě na jeho adresu začaly poslední dobou přicházet balíčky s výhrami z Bonus.cz. Petr alias Piettro se následně rozhodl, že využije naší speciální nabídky na získání bonů zdarma a poslal nám hned tři fotografie se svými výhrami. Bony už jsou na účtě, nyní přišel čas i na ony fotografie.

"Je to nádhera," napsal nám Petr ke své fotce guatemalského rumu Zacapa Centenario X.O., který vyhrál za 143 příhozů a oproti normální ceně ušetřil skoro přesně patnáctset korun. A musíme mu dát za pravdu - tento rum patří skutečně mezi skvosty našich aukcí. Pokud souhlasíte, tak zbystřete - na skladě máme ještě jednu lahev, která bude do aukcí zařazena již příští týden...




Ale zpět k Piettrovi. Tomu se podařilo uspět i v dalších dvou aukcích. Konkrétně je řeč o souboji o hodinky Casio EF 520, na kterém je zajímavé hlavně to, že v něm Petr uspěl prakticky se stejným počtem příhozů jako v případě výše zmíněného rumu. 142 investovaných bonů znamenalo v tomto případě úsporu 1878 korun.




No a na závěr je tu Petrova vítězná aukce o dámský parfém GUCCI. Zde již Petr přihodil pouze 24× a luxusní parfém v hodnotě dvou tisíc korun získal za pouhých 213 korun. Gratulace!




Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.