čtvrtek 24. září 2009

Třikrát (týdně) a dost...

Každá kvalitní služba si postupem času najde své stálé zákazníky. V případě Bonus.cz se tak stalo rovněž a nás to samozřejmě těší a našich pravidelných uživatelů si velice vážíme. Na seznamu již ukončených aukcí je nicméně patrné, že některé přezdívky vítězů se poměrně často opakují, což je mimochodem jasný argument proti názorům, že v podobně zameřených aukcích jde jen o náhodu. Naopak, zkušenosti hrají velkou roli a pravidelní hráči jich dokážou vhodně využít a vyhrávat řádově častěji než ostatní.

Abychom nicméně alespoň částečně omezili tuto výhodu a usnadnili výhry v našich aukcích co největšímu spektru uživatelů, rozhodli jsme k zavedení nového pravidla. Po dlouhém zvažování a nastavování parametrů tak, aby se dotklo co nejmenšího množství uživatelů, tedy zavádíme s platností od pondělí 28. září pravidlo maxima tří vyhraných aukcí za jeden týden, tedy 12 aukcí měsíčně. V praxi to znamená, že vždy v intervalu od pondělka do neděle může jeden uživatel zvítězit maximálně ve třech libovolných aukcích (začátečnické aukce se do tohoto limitu nezapočítávají), poté již nebude moci přihazovat. Interval se počítá od pondělka do nedělní půlnoci, kdy se počítadlo vždy „vymaže“.

Věříme, že zavedení tohoto pravidla je dalším vhodným krokem k co největší férovosti a zároveň atraktivnosti našich aukcí.