pátek 18. září 2009

Velké výhry Václava Fouse

Už jsme v naší galerii vítězů měli několik skutečných šťastlivců, kteří na Bonus.cz vyhráli opravdu velké množství zajímavých cen. Novým přírůstkem do této společnosti se stává i Václav Fous z Meziboří v Severních Čechách. Václav se po Bonus.cz úspěšně pohybuje pod přezdívkou elfo69 a od své registrace dokázal do vítězného konce dotáhnout již neuvěřitelných devět aukcí. Nyní se nám pochlubil fotografiemi některých z nich...

Nejprve tu máme fotku Václava jako nového majitele konzole PS3 Slim. Václav v této aukci přihodil jen 56x a celou konzoli, která je mimochodem žhavou novinkou na trhu, vyhrál za necelých pět set korun.




Druhá fotografie ukazuje výsledek aukce o grafickou kartu Asus, na kterou musel Václav přihodit už o trochu víc. I přes 148 investovaných bonů, ale ve výsledku na kartě ušetřil přes 4500 korun.



No a nakonec tu máme dvě výhry PC hry The Sims 3 (první a druhou). Václav ušetřil i zde na obou kusech hry, předpokládáme, že jeden z nich poputuje "dále" jako nějaký pěkný dárek...



Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.