středa 30. září 2009

Dvě šťastné vítězky z Bonus.cz!

Na fotografiích zde na našem blogu se můžete přesvědčit, že naši uživatelé jsou skutečně různí, jsou ze všech koutů České republiky a mají odlišné zájmy i zázemí. A přestože podle našeho posledního průzkumu mezi účastníky aukcí převažují muži, zastoupení něžného pohlaví je rovněž velmi vysoké. Důkazem toho jsou ostatně i dvě vítězky, které vám představujeme v dnešním blogu.

První z nich se jmenuje Michaela Bicanová a pochází z Kolešovic na Rakovnicku. Na Bonus.cz již Michaela zvítězila dohromady již ve čtyřech aukcích, mezi kterými nechyběla ani aukce o mobil HTC Touch Diamond 2 nebo reproduktory Logitech Pure-Fi. A právě fotografii s touto výhrou, kterou "mif", jak zní přezdívka Michaely, získala za pouhých 235 korun, vám nyní představujeme:





Druhou šťastnou vítězkou je Tereza Mihalíková z Nupak, malé obce na západ od Prahy. Ta se pod přezdívkou MIHUNA úspěšně zúčastnila již dvou aukcí, přičemž fotograficky se pochlubila stolní hrou Osadníci z Katanu. Na této populární hře totiž ušetřila bezmála devět set korun! Gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších aukcí.



Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.