úterý 27. března 2012

Bonus.cz Vám děkuje a loučí se s aukcemi!

Je to již více jak 2 a půl roku, co jsme po několikaměsíčním plánování a programování spustili aukční server Bonus.cz, na kterém již naši vítězové ušetřili přes 127 milionů korun! Od té doby u nás proběhlo více než 55.000 aukcí a registrovalo se u nás přes 230.000 uživatelských účtů. Tento zájem o server Bonus.cz nás vždy velice těšil!

Samozřejmě, ne každý byl hned úspěšný, může to chtít dávku trpělivosti, ta se totiž na Bonus.cz často vyplácí. Vítěz aukce může být vždy jen jeden a naši pravidelní dražitelé dokazují, že existuje minimálně jeden zaručený klíč k úspěchu – nevzdávat se. Nicméně jsme si samozřejmě vědomi, že je i spousta poražených, a to není nic veselého. Na základě toho jsme se rozhodli nadále se věnovat jen projektům, které z našich zákazníků poražené dělat nebudou, naopak jim vždy něco přinesou či darují.

Poslední 3 týdny - užijte si poslední aukce!


Bonus.cz všem děkuje a loučí se s aukcemi!

Po delším zvažování a nejrůznějších návrzích na změnu systému či podmínek, nápadech jak na boj s organizovanými skupinami, jsme nakonec dospěli k tomu, že je na čase věnovat se jiným projektům a nechat aukce na Bonus.cz důstojně odejít na zasloužený odpočinek. :-)

Aukce se s námi rozloučí o víkendu v půlce dubna, posledním aukčním dnem tedy bude neděle 15. 4. 2012. Využijte, prosím, všechny své bony do té doby. Byla by jistě velká škoda nechat je propadnout.

Čekají nás tedy ještě tři plné týdny aukční zábavy, a pokud Vám v nabídce bude chybět nějaké zboží, napište nám na info@bonus.cz (spolu s odkazem na e-shopy, kde je zboží skladem) a my jej zřejmě budeme moci do nabídky během těchto 3 týdnů zahrnout, abyste dražili opravdu o to, co Vás zajímá nebo co skutečně potřebujete. Mimo jiné byla také na 2. dubna zařazena speciální aukce o zlato za 30.000 Kč!

Přes 2 a půl roku aukcí s placeným příhozem na Bonus.cz

Neuvěřitelných 32 měsíců za námi a jsme vděční našim uživatelům za věrnost a podporu! Cosmito, Aukce snů, Aureon, Auking, Bláznivé aukce, Házej, Supervýhodně, Tallon a mnoho dalších již na webu nehledejte, spousta serverů si bohužel neuvědomila, že zodpovědný provoz vyžaduje mít určité finanční rezervy a pod tlakem vlastních aukcí musely opustit trh aukcí s placeným příhozem. Některé ostatní servery se snaží zvláštní formou zpomaleného provozu získat čas a zřejmě si lámou hlavu nad tím, čím překvapit dále. My sami jsme toto zkusili se zvýšením intervalu mezi jednotlivými aukcemi na 20 až 25 minut, to ale není ta správná cesta.

Nezbývá než se přiklonit k tomu, že tento business model je spíše sezonní záležitostí a my musíme uznat, že ta 32měsíční sezóna s Vámi, našimi zákazníky a příznivci, byla opravdu krásná, vzrušující, zajímavá, napínavá, adrenalinová a chtěli bychom Vám za všechno moc poděkovat!



Přejeme hezkou zábavu!

Váš Bonus tým