pátek 27. ledna 2012

Vyjádření k několika výpadkům služby Bonus.cz

Vážení a milí Bonusáci a Bonusačky,

po více než 2 letech provozování vlastních serverů, jsme se rozhodli na přelomu listopadu a prosince 2011 pronajmout si služby společnosti Amazon a provozovat Bonus.cz moderním způsobem s použitím pronajatých serverů za oceánem. Nápad to byl výborný a jejich služby budeme používat i dále. Bohužel se ale tento přechod neobešel bez komplikací.

Bonus.cz fungoval na vlastním serveru dlouhou dobu a poměrně zakořenil, tak tento přesun zapříčinil několik výpadků v poslední době. Významným byl například ten minulou sobotu 21. 1. 2012, kdy server nebyl dostupný od 12:00 do 15:00 nebo dnes v pátek 27. 1., kdy nebylo možné stránky Bonus.cz spustit v době od 11:20 do 11:50. Výpadků bylo bohužel více, zde jmenujeme ty, které šlo v poslední době naprosto zřetelně vypozorovat.

V rámci těchto výpadků postupujeme dle platných podmínek používání serveru a tedy v případě včasné reakce aukci prodlužujeme nebo v případě vytíženosti technického týmu zpětně anulujeme (navracíme investované bony).

Omlouváme se za veškeré komplikace tímto způsobené. Jakékoli připomínky, prosím, směřujte na info@bonus.cz nebo jsme k dispozici na LiveChatu (dole na hlavní stránce) po celou otevírací dobu.

Vás Bonus tým