čtvrtek 12. května 2011

Limitovaná edice GOTHIC 4 potěšila na Slovensku!

Pan Piatka z Popradu se rozhodl letošní dárek pro syna pořídit na Bonus.cz a myslíme, že vybral velmi dobře!
Zde je jeho příběh: "Po príchode z roboty som rozmýšľal, čo by som synovi kúpil k blížiacim sa narodeninám. Pri prezeraní aukcií na bonus.cz som uvidel aukciu o zberatelskú edíciu PC hry GOTHIC 4: ARCANIA a hneď som vedel, že už možno nebudem musieť nič vymýšlať. Mal som síce za sebou už zopár neúspešných aukcií o zlato, ale povedal som si že sa to možno práve teraz podarí. Pripojil som sa k prebiehajúcej aukcii a prvý krát sa to podarilo čo dokazuje aj priložené foto." Gratulujeme!


Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.