středa 20. dubna 2011

Štěstí se usmálo a výhry jsou doma!

Paní Špatenková ze Smiřic se s námi podělila o radost z výher, jelikož se jí na Bonusu daří! "Dobrý den, posílám foto s mojí výhrou z bonusu. Po dlouhé době jsem zkusila štěstí a v začátečnické aukci jsem vyhrála 600 bonů. Začala jsem hrát a usmálo se na mě štěstí. Mám z výher velkou radost a doufám, že se na mě ještě usměje štěstí a něco ještě vyhraji." Na fotografii nám paní Špatenková představuje vysoušeč vlasů Rohnson, který se jí podařilo vydražit pouhými šesti příhozy, a v druhé ruce poté žehličku Stirella vydraženou za neuvěřitelný 1 příhoz!

Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.