neděle 20. března 2011

Pro začátečníky máme také aukce s příhozem ZCELA ZDARMA!

Pro uživatele kteří ještě žádnou aukci nevyhráli máme denně připravených 5 aukcí, kterých se můžou účastnit pouze oni bez uživatelů, kteří již zkušenosti mají. Navíc jsme před nedávnem začali nabízet i aukce s příhozem zcela zdarma, kde můžete získat bony s velkou slevou!


"Kamarád mě nedávno upozornil, že na BONUS.cz se dají vyhrát skvělé ceny. Řekl jsem si, že nemám co ztratit a půjdu do toho. Našel jsem si začátečnickou aukci a zkusil ji vyhrát. Podařilo se. Při prvním příhozu jsem si řekl: tak a vložil ses do toho, tak se snaž.
Každým příhozem jsem byl víc a víc nervózní. Pak nastala ta chvíle, kdy se čas přiblížil k 5 vteřinám a já měl srdce snad až v kalhotech.
Jakmile se ale ukázala větička Vyhrál jste, byl jsem jako malé děcko o Vánocích.... doporučuji všem. Hrát a vyhrát je skvělý pocit. Díky moc BONUS.cz :-)" napsal nám uživatel s přezdívkou Esechiel a my gratulujeme k poukazu na 400 bonů se slevou!

Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.

Pokud byste chtěli získat ještě více bonů, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.