pondělí 14. února 2011

30% bonus pro všechny milované klienty a slevy na tento týden!

Ať už den svatého Valentýna slavíte nebo ne, připravili jsme pro všechny naše milované zákazníky speciální valentýnský bonus 30% ke každému dobití bonů! Zároveň aby byl tento den speciální, tak bude celý pěkně svižný, každá aukce bude totiž sprintérská s intervalem 15 sekund.

Máme pro Vás také 3 zbrusu nové bonusy dne na tento týden: slevu 40% v kyslíkovém baru, hubnoucí kůru ve špičkové klinice Petra clinic se slevou 51% a také výborné koktejly se slevou 50% na netradičním místě!

30% bonus pro všechny milované klienty!

Podívejme se v detailu na slevové nabídky pro tento týden:

Nemůžete rozdýchat, že jste nedostali Valentýnku? Vyzkoušejte kyslíkovou terapii se slevou 40%!

Kyslíkový bar POHODA nabízí kyslíkovou terapii, kosmetiku a masáž. Vdechne Vám do žil novou energii. Využijte speciální ceny se 40% slevou - je to nabídka, se kterou se jinde nesetkáte!

Bonus dnes je možné zakoupit do úterý 15.2.2011.
Vyzkoušejte kyslíkovou terapii se slevou 40%!


Zeštíhlující péče o vaše tělo za neuvěřitelnou cenu!!

Nabídka, která Vám změní vaše tělo! Zažijete 2 hodiny neuvěřitelného hýčkání. Už žádné chirurgické zásahy do vašeho těla. Nyní se slevou 51% v centru Prahy.

Bonus dnes je možné zakoupit do čtvrtka 17.2.2011.
Zeštíhlující péče o vaše tělo za neuvěřitelnou cenu!


Koktejlová bomba v hetero-friendly baru na Vinohradech!

Máte chuť na drink, chcete zkusit něco netradičního a nevíte kam zajít? Vyberte si ze tří výborných drinků - 2 za cenu 1 a navštivte tento hetero-friendly bar, který se nachází přímo v srdci Vinohrad, hned vedle Riegrových sadů.

Bonus dne je možné zakoupit do neděle 20.2.2011.
Koktejlová bomba v hetero-friendly baru na Vinohradech!


Dali byste si pořádný kus masa se slevou 55%?

Zažijte příjemný večer s pořádným steakem v luxusní restauraci! Přijďte nás navštívit do skvělé restaurace nedaleko metra "Hradčanská" s tradicí od roku 1910!

Bonus dne je možné zakoupit do úterý 15.2.2011 pouze přes tento newsletter.
Sleva 201,- Kč na všechny mexické speciality!


Sleva 201 Kč na všechny lahodné mexické pokrmy!

Máte chuť na pravé mexické burritos, fajitas nebo jinou dobrotu z Mexika? U nás si můžete se slevou 51% vyzkoušet, jak chutná výborná mexické kuchyně. Restaurace Mexico Vám nabízí Mexican skins, Santa Fe fajitas nachos, Tequitos, Spicy hot wings, Jalapeňos Peppers, Quessadillas, Flautas a mnoho dalších dobrot.

Bonus dne je možné zakoupit do úterý 15.2.2011 pouze přes tento newsletter.
Sleva 201,- Kč na všechny mexické speciality!


Nádherná kytice 15 tulipánů se slevou 51%!

Překvapte svoji drahou polovičku nebo člověka, na kterém Vám záleží květinou ze 15 tulipánů s doplňky s 51% slevou! Za neuvěřitelných 199,- Kč. Možnost doručení přímo k Vašim dveřím.

Bonus dne je možné zakoupit do úterý 15.2.2011 pouze přes tento newsletter.
Valentýnská cenová květinová senzace!


Získejte až 150 bonů za krátké video!

Pravidelně odměňujeme naše výherce bony zdarma za zaslané fotografie s výhrami z našeho serveru. Pokud byste chtěli získat ještě více bonů stejně jako pan Konečný z Brna, zašlete nám, prosím, krátké video (okolo 20 - 40 sekund), kde představujete výhru či výhry z našeho serveru s krátkým komentářem. Videa budeme oceňovat speciálním bonusem a můžou se poté objevit na našem blogu.


Ukažte, jak se Vám to líbí a připojte se k nám na Facebooku!

Váš Bonusový tým :-)