úterý 25. ledna 2011

Výběrové rumy pro labužníky, lahodná káva a nádherná pleť!

Bonus.cz již není pouze aukčním portálem, kde můžete například Apple iPhone 4 nebo herni konzoli Nintendo Wii získat za zlomek ceny. Nyní také každý den na našem serveru naleznete nabídky s 50% až 80% slevou, které by Vás rozhodně neměly nechat chladnými.

Degustace exkluzivních rumů z Jižní Ameriky a Karibiku jen za 149 Kč!

Dnes jsme pro Vás připravili degustaci 6 exkluzivních rumů - malou exkurzi po Jižní Americe a Karibských ostrovech v baru Kormidlo, který najdete přímo v centru Prahy. Pojďte s námi po stopách cukrové třtiny, která byla odjakživa základem pravého rumu. Je domluvena sleva 51%, takže tento zážitek si můžete dopřát za pouhých 149 Kč.
Bonus dne je možné zakoupit do 25.1.2011.



2 domácí dezerty, 2 cappuccina a 2 láhve Bonaqua jen za 99 Kč?

Ano, s námi je to opravdu možné a to rovnou v centru Prahy! Zakončete svůj den příjemným posezením v nekuřácké kavárně CP1 Café & Bistrot a vychutnejte si tradiční teplý domácí jablečný štrúdl s kopečkem vanilkové zmrzliny a domácí šlehačkou tak hustou, že by se dala krájet. Naservírujeme Vám také 2 cappuccina výborné italské značky ILLY a 2 láhve vody Bonaqua. To vše z původních 300 Kč jen za 99 Kč!
Bonus dne je možné zakoupit pouze ve středu 26.1.2011.



Dejte definitivní sbohem akné se slevou 49%!

Dámy a pánové, trápí Vás akné a ne a ne se ho zbavit? Zkuste revoluční řešení, které dnešní moderní doba prostřednictvím luxusního salonu Biodroga nabízí -léčba akné pomocí unikátního přístroje SPTF+ pracujícího na bázi laserového záření IPL. Metoda je bezbolestná, okamžitá, bez následků a bez omezení. Je pro Vás připravena sleva 49%!
Bonus dnes je možné zakoupit od 27.1.2011 do 28.1.2011.

Chtěli byste také vyzkoušet naše aukce?

Pokud jste ještě neměli možnost vyzkoušet naše aukce na Bonus.cz a chtěli byste tak učinit nyní, pomůžeme Vám! Pokud si dobijete svůj účet bony do konce ledna a zašlete nám e-mail s kódem "01AKCE10", připíše Vám naše zákaznická podpora navíc ještě 25% k vašim placeným bonům. Kód je možné využít na každý účet pouze jednou pouze pro dobití po oznámení akce. Stačí poslat e-mail na info@bonus.cz.

A na co zajímavého se můžete těšit v nejbližších dnech? Každý den se draží zlato za 10 000 Kč, jehož hodnotu si můžete nechat rovnou poslat na účet! V úterý večer vypukne boj o znamenitý notebook APPLE Macbook Pro CZ v diamantové adrenalinové aukci! Ve středu bude možné ve sprintérské aukci získat APPLE iPhone 3GS 32 GB.



Ukažte, jak se Vám to líbí a připojte se k nám na Facebooku!

Váš Bonusový tým :-)