pátek 3. prosince 2010

Pan Novotný svou první výhru na Bonus.cz věnoval synovi!

Pan David Novotný z Kolína nám zasílá fotografii své první výhry na Bonus.cz a zároveň dodává: „Můj příběh není nijak zajímavý, na bonus.cz mě navedl můj syn, který vaše aukce dlouhodobě pozoruje. Já mu nevěřil, ale jelikož jsem hravé povahy, tak jsem si to chtěl zkusit, koupil jsem si tedy bony za 200 Kč na zkoušku a pokusil se vydražit Dvouvrstvé disky VERBATIM DVD+R a vyhrál jsem je za pouhých 19 příhozů :) Proto šla také první výhra z bonusu právě jemu :) Na fotce je on se svou vytouženou výhrou... Těším se na další aukce a spolupráci.“

Samozřejmě i my se těšíme na další shledání u aukcí na Bonus.cz a věříme, že se podaří vydražit co možná nejvíce předmětů, které udělají celé rodině velikou radost! :-)


Pozor! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.