čtvrtek 15. července 2010

Trojnásobná zlatá horečka na Bonusu!

Pokud sledujete Bonus.cz delší dobu, určitě víte, že mezi jeho uživateli jsou i velmi úspěšní vítězové, kteří dokázali v průběhu 12 mesíců fungování našeho webu získat velké množství zajímavého zboží. Do této pomyslné "síně slávy" patří bezesporu Petr Laštovka z Chotěšova u Plzně, kterého určitě řada z vás zná spíše pod přezdívkou Win32Alien. Petr se na Bonusu zaregistroval mezi prvními již v srpnu loňského roku a nyní se rozhodl popsat nám svou „bonusáckou“ historii podrobněji:

„Po prvním velmi nesmělém nákupu Bonů, které jsem investoval stejně jako většina "nováčků" do hry o "čtyřstovkový" bonusový balíček (moje první výhra na Bonusu), přišlo vítězné tažení na grafickou kartu Asus nVidia 275 . Po vyčkávací době (přijde grafárna, nepřijde) jsem se drobet osmělil a udělal radost manželce parádním tyčovým mixérem (dodnes šlape jako hodinky). Co však následovalo vzápětí mohu s ledovým klidem nazvat Klondike v české kotlině. 12.9.2009 mi Bonus způsobil tzv. zlatou horečku, která má bohužel doživotní následky. Po prvotní nedůvěře a obavách, zda na poště nebudu přebírat balíček mléčné čokolády ve zlatém staniolu, to byl doslova šok, když jsme s manželkou rozbalili malý nenápadný balíček obsahující rudou dárkovou krabičku s plátkem jednouncového kovu uvnitř. Doslova a do písmene mi tímto Bonus převrátil život vzhůru nohama, za což mu tímto (pěkně) děkuji.“ 



My Petrovi samozřejmě gratulujeme ke skvělým vítězstvím a doufáme, že jeho příběh bude náležitě inspirovat i ostatní. Ty tři zlaté cihličky jsou už pořádnou motivací, nebo snad ne?

Pozor! Od 18. 4. 2010 změna systému bonusů za zasílané fotografie! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.