úterý 11. května 2010

Nový notebook Sony Vaio z anonymní aukce!

Před časem jsme vás informovali o zavádění nového typu aukcí - takzvaných anonymních aukcí. Postupně jich zařazujeme stále více, protože z vašeho zájmu je zřejmé, že se vám tento způsob dražby líbí, a že funguje jako perfektní ochrana před spekulanty a případnými pokusy o spolupráci mezi uživateli (která je zakázána). Například v následujících dnech se tak můžete pustit do anonymních aukcí o mobil HTC Touch Pro2, gril Grandhall T-Grill nebo dětský kočárek X-Lander.

Ale proč o anonymních aukcích píšeme právě nyní? Důvodem je fotografie, kterou nám poslal pan František Šmat z Mikulášovic. Právě v anonymní aukci se mu totiž podařilo získat skvělý notebook Sony Vaio NW21MF/S, přičemž ušetřil rovných 15 079 Kč! Jak je tedy vidět, anonymní aukce nemají anonymní vítěze (koneckonců, na konci aukce se seznam přihazujcích standardně odhalí) a mohou přinést do přihazování na Bonusu nový svěží vítr. Tak do toho!


Pozor! Od 18. 4. 2010 změna systému bonusů za zasílané fotografie! Pokud chcete také získat až 100 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo. Fotografie výherců nezveřejňujeme jen zde na blogu, ale i na naší neustále aktualizované speciální mapě České republiky.