středa 19. května 2010

Doporučte Bonus přátelům a získejte bony zdarma!

Dnešní update Bonus.cz přinesl další zajímavé novinky, které by měly potěšit každého z vás - od zkušených uživatelů až po začátečníky. Hlavní novinkou je bezesporu spuštění doporučovacího programu. Každý uživatel, kterému se podařilo zvítězit alespoň v jedné aukci může začít získávat bony zdarma doporučováním Bonusu svým známým a přátelům. Doporučení provedete prostřednictvím speciálního odkazu v sekci Můj Bonus. Pokud vámi doporučený známý provede na Bonusu registraci a prvních padesát placených příhozů, získáte vy bez jakékoliv námahy deset bonů zdarma. Po 500 uplatněných příhozech pak přijde na váš účet dalších padesát bonů a po pěti tisících rovná stovka bonů zdarma. Výhodou takto získaných bonů je i fakt, že si můžete vybrat, kdy je chcete začít čerpat. Doporučovací link se přidává automaticky také ke každé zprávě o výhře publikované na vašem Facebooku. V této souvislosti je třeba upozornit na to, že náš administrační systém přísně hlídá veškeré možné pokusy o zneužití doporučovacího systému, takže všechny případné "vychytralce" předem varujeme.

I další novinka se týká speciální akce "Registrace telefonního čísla". Na speciální stránce stačí vyplnit své telefonní číslo a po vyplnění kódu, který vám přijde následnou SMSkou, obdržíte na váš účet pět bonů zdarma. Pokud se vám zdá tato odměna nízká, vězte, že do budoucna plánujeme pro uživatele s registrovaným telefonem další speciální akce, kterých se nebude moci účastnit nikdo jiný.

Třetí a poslední novinku z dnešního balíčku vylepšení si může každý z vás prohlédnout na stránce s libovolnou aukcí. V řádku nad historií příhozů totiž najdete nově údaj o počtu uživatelů, kteří v dané aukci přihodili během posledních patnácti minut. Můžete se tak lépe zorientovat a naplánovat si své zapojení do aukce.

Mimochodem, už včera jste si asi všimnuli nového typu aukce pracovně nazvaného "Stokrát a dost". Aukce označené značkou modré stopky jsou specifické tím, že každý uživatel v nich může použít nejvýše sto bonů. Přihazování tak musí být mnohem taktičtější a není možné jednoduše odradit začínající uživatele s méně bony na účtě. Podle dosavadního průběhu první takové aukce o mobil HTC Legend usuzujeme, že se vám tento nový typ aukce zamlouvá a na následující dny jsme jich zařadili hned několik. Přejeme hodně štěstí!