pátek 30. dubna 2010

Romantika v Paříži a další novinky na Bonusu!

Během uplynulých dvou týdnů jsme na Bonus.cz přidali doslova desítky nových předmětů, kterými jsme obohatili náš sortiment nových aukcí. Pojďme se tedy nyní podívat na několik zajímavých tipů, které vám Bonus nabídne v následujících dnech:
  • LUXUS V PAŘÍŽI PRO DVA - Exkluzivní víkend ve čtyřhvězdičkovém hotelu Renaissance La Defense s prohlídkami města, plavbou po Seině a výletem do Versailles v ceně! Aukce o tento úžasný eurovíkend vyvrcholí už v pondělí!
  • FILM AVATAR - Od pátku se prodává DVD a Blu-ray s největším filmovým hitem všech dob - Avatarem Jamese Camerona. Takovou událost jsme samozřejmě nemohli ignorovat a na Bonus jsme okamžitě příslušné aukce o DVD i BR disky. A mimochodem, pokud vám nejsou americké hity úplně po vůli, můžete se ještě během pátku pustit do aukce o kolekci českých seriálů na DVD. 
  • KRÁLOVSTVÍ ŽELEZNIC - Největší modelová železnice v České republice se otevírá uživatelům Bonus.cz. Do aukcí jsme zařadili rodinné vstupenky na tuto atrakci, která potěší děti i dospělé.
  • NOVÉ ZÁŽITKY - Dlouho jste si psali o zařazení zážitkových poukazů. Tato přání jsme začali plnit už minulý týden a ke klasickým tandemovým seskokům jsme přidali například i atraktivní školu smyku pro příznivce motorismu, unikátní vaření s televizními "Kluky v akci" nebo prozatím velmi úspěšnou relaxační kůru. Zážitky můžete samozřejmě i komukoliv věnovat a podle vašich ohlasů jde o velmi žádané dárky.
  • NOVINKY NA ZAHRADU - Jaro už je v plném proudu a mnoho z nás vyráží každý týden na chalupy, případně se pouští do práce na svých domácích zahrádkách. Do aukcí jsme tedy zařadili několik předmětů, které se budou v těchto teplých měsících hodit. V nejbližších dnech se tak můžete pustit do aukcí o dětský bazén BESTWAY XL, úžasnou zahradní houpačku Comfort Deluxe, motorovou pilu Komatsu Zenoah GZ4500 nebo křovinořez Honda UMK 425 E1.