pondělí 1. března 2010

Elektronická čtečka knih a další novinky na Bonus.cz

Zde na blogu jsme vás doteď informovali především o změnách v systému pravidel a samozřejmě o vašich úspěších, která nám dokládáte v podobě rubriky Galerie vítězů. Počínaje dneškem se ale budeme více zabývat i samotnou náplní Bonusu, na kterou jsme dosud upozorňovali především na naší Facebook stránce. Zhruba jednou za týden se zde tak můžete těšit na upozornění na novinky, které jsme zařadili do našeho sortimentu.

Občas vás navíc upozorníme i na jiné zajímavé aukce, které se na nejbližší dny chystají. Příkladem budiž například nová diamantová aukce o notebook Apple MacBook Pro, která doběhne už dnes kolem půl osmé večer. O tento notebook je na Bonusu obecně velký zájem, takže nás podle všeho čeká velmi zajímavý souboj. Ale zpět k novinkám. Jak jste si možná všimli, už během víkendu proběhly dvě aukce o dva lístky na koncert slavného rappera 50 Centa a jedna nás čeká ještě dnes. Máte tedy poslední příležitost získat vstupenky na jeden z nejzajímavějších koncertů začátku letošního roku. Do aukcí jsme rovněž nově zařadili několik kousků skvěle vypadající elektronické čtečky Bookeen Cybook, která by vás mohla přesvědčit o tom,ž e papírové noviny už jsou skutečně definitivně passé. A navíc se může hodit i jako skvělá alternativa k hromadě knih, které si obvykle s sebou vozíte na letní dovolenou.

Další řada novinek už se rekrutuje z kategorie drobností, i když i zde je o co stát. Navíc jsme díky těmto předmětům mohli znovu posílit začátečnické aukce, kterých nyní začíná každý den více jak 10 a nabízejí skutečně rozmanitý sortiment. Nově na Bonusu tedy najdete například sběratelské edice populárních videoher Mass Effect 2 pro PC a Tekken 6 pro PlayStation 3, kompaktní tiskárnu HP Photosmart C4680, populární levný fotoaparát Canon Powershot A480, balík kancelářského softwaru Office 2007 a nakonec i velmi praktické balení 50 dvouvrstvých DVD Verbatim. Doufáme, že se vám nové předměty zalíbí. A můžete si být jisti, že další skvělé novinky budou přibývat...