pátek 5. března 2010

Luxusní dovolená na Krétě, Cimrmani a další víkendové pecky!

Už za několik hodin propukne na Bonusu diamantová aukce o skvělou letní dovolenou na ostrově Kréta. Jak už je na Bonusu zvykem, dovolená je připravena pro dva lidi a v krásném hotelu Vantaris Palace si vítězové určitě užijí nádherný letní týden. Mimochodem připomínáme, že termín zájezdu je možné po dohodě změnit, a že k aukci jsme tentokrát přiřadili oblíbený parametr Bony a klid. A co dalšího vám Bonus v nejbližších dnech přinese?

Po týdnu tu máme opět aukce o vstupenky, tentokrát rovnou tři, a to na pražský koncert populární skupiny Tokio Hotel. Naprostou peckou by pak měla být pondělní aukce o dva lístky na divadelní představení České nebe v Divadle Járy Cimrmana. Představení je totiž jako vždy dávno vyprodáno a aukce na Bonusu je tak jednou z mála možností, jak se k lístkům dostat. Velmi atraktivní bude bezesporu i nedělní aukce o letecký eurovíkend v Budapešti, opět samozřejmě pro dva. Na tomto pobytu je zajímavá především možnost využití lázní a procedur zcela zdarma. Další novinka spadá do kategorie mobilních telefonů - už o víkendu totiž budeme dražit novinku od firmy LG - elegantní BL40 Chocolate Black. A abyste neřekli, že nemyslíme na děti, přihodili jsme do naší nabídky navíc i novou panenku Barbie a drsnou helmu Transformers s měničem hlasu!

Na Bonusu toho zkrátka během následujících čtyř dnů najdete více než dost a opět tak dokazujeme, že jsme neusnuli na vavřínech a snažíme se vám nabízet předměty, které nikde jinde nenajdete. A to jsme se ještě nezmínili o téhle krásné kabelce... ;-)