čtvrtek 28. ledna 2010

Nové platby a typy aukcí na Bonusu!

Jak jste si asi všimli, nás blog prodělal v posledních dnech menší odmlku - omlouváme se a slibujeme, že počínaje dneškem se mu začínáme opět naplno věnovat. Ale ani v uplynulých dnech jsme rozhodně nezaháleli a na Bonusu se díky tomu nyní objevuje několik zajímavých novinek. V prvé radě jsme přidali několik nových způsobů platby – pro majitele účtů v Komerční bance a Raiffeisenbank přibyla platební tlačítka Moje Platba a eKonto. Platba z bankovního účtu se tak provede okamžitě a nebudete muset čekat až dva dny jako při klasickém bankovním převodu. Velmi zajímavou novinkou je i platba Supercash – po jejím zvolení se vám vygeneruje čárový kód, pomocí které provedete úhradu v hotovosti prostřednictvím libovolného terminálu společnosti Sazka. Platba bude poté vyřízena do deseti minut, většinou dříve než se vrátíte domů. Bližší informace o nových platbách najdete na stránkách nápovědy.

Další změny se týkají dvou nových typů aukcí, které začneme zařazovat v průběhu příštího týdne. Prvním novým typem je takzvaná sprinterská aukce, v níž se čas nenavyšuje o 30, ale pouze o 15 sekund. Druhému novému parametru říkáme Adrenalin a funguje následovně: po každých třech tisících příhozech se sníží čas o 5 sekund, dokud se nedostane na minimálních 10 sekund. A to bude teprve rychlost!

Mezi další vylepšení patří možnost opětovného stáhnutí faktury k vyhranému zboží , pokud byste někdy museli výrobek reklamovat, fakturu nutnou k opravě v záručním servisu už kdykoliv lehce naleznete v sekci Můj Bonus.cz a nehrozí, že by se někde zatoulala v e-mailu.

Rádi bychom tak poděkovali za váš zájem, díky kterému se na Bonus.cz za neskutečnou cenu prodalo již téměř 9000 značkových výrobků. Stále také rozšiřujeme náš sortiment (jen za posledních 6 týdnů více jak 100 nových položek) a chystáme řadu speciálních akcí - ale o tom už se budete moci přesvědčit brzy sami. Bonus.cz je tu pro vás, a pokud máte zajímavý nápad, co byste na něm rádi viděli, napište nám na info@bonus.cz. Slibujeme, že tyto novinky nejsou poslední...