úterý 1. prosince 2009

Lukáš Burian: skvělé výhry a zajímavý příběh


Tentokrát jsme se v naší Galerii vítězů rozhodli zveřejnit e-mail Lukáše Buriana z Čelákovic, a to v podstatě v kompletním znění. Je totiž zajímavým příkladem toho, jak se může vyvíjet vztah našich uživatelů k Bonus.cz a rovněž toho, že není dobré vzdávat se hned po prvním neúspěchu. Jen na okraj připomínáme, že Lukáš aktuálně v aukcích na Bonusu ušetřil dohromady více jak 40 000 korun!

„Zasílám vyfocené své výhry. Zároveň chci říci, že jsem byl ze začátku skeptický k hrání na bonusu, obzvláště, když jsem svůj první vklad během pár hodin prohrál a odnesl si jako výhru jen lego a to ještě v dražší hodnotě, než bylo. Naneštěští, jsem se toho nezalekl a zkusil svoje štěští znovu a tentokráte s mnohem větším ůspěchem v podání dvou telefonů Nokia E75 a Samsungu a žehličky na vlasy od Philipse. Při třetím vkladu, se na mě zase neusmálo šteští, když jsem skoro celej vklad nechal v jedné bitvě, kterou jsem nakonec vzdal. Ani to mě nepřesvědčilo skončit a vložil jsem tam i počtvrté svůj vklad a byla z toho radost v podání dvou telefonů Nokia Xpressmusic a PS3 Slim. Díky Bonusu už mám většinu dárků na Vánoce, ať už telefonu od Samsungu včetně žehličky na vlasy pro přítelkyni či telefonů pro rodinu. PS3 jsem věnoval sobě. Při čtvrtém vkladu jsem měl taky velké štestí v bitvě o PS3, kterou všichni vzdali poměrně brzo, či náhodného nahození na Nokii Xpress music, která se ještě levněji nevyhrála.“

Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.