pondělí 2. listopadu 2009

Čtveřice super výher Beáty Kalfusové!

Na Bonus.cz lze narazit na celou řadu zapálených uživatelů, kteří se nebojí kupovat bony za poměrně vysoké částky a počítají s tím, že hodnota vydražených předmětů tyto investice předčí. Jedním z takových uživatelů je i Beáta Kalfusová z Turnova. Beáta se na Bonus.cz pohybuje pod přezdívkou bebepis a její vytrvalost a odvaha jí vyhrála už celkem devět aukcí! Beáta si naštěstí nešetří svůj úspěch pro sebe a rozhodla se s námi podělit o fotografie se čtveřicí svých cen. A sami uvidíte, že nejde o žádné drobky, ale o pořádně atraktivní zboží...

V prvé řadě tu máme zbrusu nový typ MP3 přehrávače iPod se 64 GB paměti, na kterém Beáta ušetřila více jak 8,5 tisíce korun.







Následuje notebook Lenovo Thinkpad SL300, u kterého se ovšem vydražená cena takřka vyrovnala ceně prodejní a Beáta ušetřila "pouze" 3100 korun.




Dále tu máme LCD monitor Samusung s úhlopříčkou 26 palců a s úsporou ve výši 5700 korun.




A nakonec přenosný disk Simple Save 2 TB, na kterém Beáta ušetřila necelých 1500 korun...


Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.